top of page
Meeting Room

About

Hoe het begon

In 2018 begon Celine met MIIX nadat zij zag dat verschillende ondernemers om haar heen weinig tot geen gebruik maakten van social media voor zakelijke doeleinden en niet zo goed wisten hoe zij dit moesten aanpakken. Het begon als een soort bijbaantje, naast haar opleiding zorgde ze dat de socialmediakanalen van de ondernemingen van verschillende familieleden en bekenden actief bleven. Uiteindelijk kwamen er via via steeds meer mensen aankloppen en werden de opdrachten gevarieerder. Naast social media management werd ze steeds vaker gevraagd voor andere opdrachten zoals het ontwerpen van visitekaartjes of het opzetten van online advertenties.

Een innovatief marketingbureau

Celine merkte dat er veel vraag was naar marketingdiensten vanuit MKB’ers omdat er niet veel oplossingen voor hen zijn op dit gebied. Reguliere marketingbureau’s zijn namelijk vaak te duur en freelancers of studenten inhuren is ook niet ideaal omdat deze maar op één gebied gespecialiseerd zijn. In 2019 besloot zij MIIX Agency, samen met haar partner Sem, naar een hoger level te tillen en er een innovatief marketingbureau van te maken. Door hun vernieuwende aanpak kunnen zij een compleet pakket marketingdiensten van hoge kwaliteit aanbieden voor aanzienlijk lagere prijzen dan reguliere marketingbureau’s. MIIX heeft namelijk geen fysieke locatie en er wordt samengewerkt met een team specialisten waaronder web developers, een designer, een fotograaf en een videograaf.

MIIX Agency

Tegenwoordig dient MIIX als full-service marketingbureau voor verschillende grote en kleine ondernemingen. Met een team van 6 specialisten werken wij hard aan gevarieerde opdrachten. Samen zorgen we ervoor dat sterke marketing wordt neergezet voor onze klanten en dat zij dit terugzien in een groei in naamsbekendheid en omzet.

Apostrophes Icon

"Ondanks dat wij vooral per telefoon en e-mail contact hebben met onze klanten ervaren zij onze samenwerking als een zeer goed en laagdrempelig. Klanten kunnen ons altijd bereiken, of dit nu per e-mail, telefoon of WhatsApp is. We zijn erg betrokken bij onze klanten en halen veel energie uit deze fijne samenwerkingen en succesvolle opdrachten." – Sem.

Team

Dit is het MIIX team. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en deze zetten wij in voor diverse marketingopdrachten.

Vincent

Vincent

Web developer

Larissa

Larissa

Photographer

Gerrie

Gerrie

Graphic designer

Sem Wattez

Sem

Founder & Advertising Specialist

Celine Pronk

Celine

Founder & Creative Director

Maria

Maria

Creative

Smart Phone

Samenwerken?

Laten we eens praten over jouw uitdagingen en doelen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

bottom of page