top of page

Facebook adverteren

Professioneel adverteren op Facebook. Al vanaf €149 per maand.

Custom advertentie strategie

Flexibele pakketten

Op ieder moment opzegbaar

IMG_8036-min.jpg

Facebook & Instagram

Vanaf: Eenmalige opzetkosten: 165
€110- / maand

3 advertenties 

Doorlopende optimalisatie

Website analyse en advies

Doelgroep analyse

Google & Bing

Vanaf eenmalig 165
€110 / maand

Volledige campagne  

Doorlopende optimalisatie

Website analyse en advies

Doelgroep analyse

TikTok

Vanaf eenmalig 165
€110 / maand

Volledige campagne  

Doorlopende optimalisatie

Website analyse en advies

Doelgroep analyse

Pakketten

Wat kun je verwachten?

Of je nu een B2B, dienstverlener of retailer bent, online adverteren kan een interessante manier zijn om jouw doelgroep te bereiken en jouw omzet te verhogen. Er zijn verschillende soorten advertenties die je kunt gebruiken om jouw doelen te bereiken, zoals leadcampagnes om nieuwe klanten te werven, campagnes gericht op verkopen om jouw producten of diensten te promoten, remarketingcampagnes om bestaande klanten terug te laten keren, of campagnes voor algemene naamsbekendheid om jouw merk te promoten.

Als je niet zeker weet welk type advertentie het beste bij jouw bedrijf past, dan kunnen wij jou helpen. Onze expertise in online adverteren stelt ons in staat om jouw doelen en doelgroep te analyseren en de meest geschikte advertenties voor jouw bedrijf te adviseren. Op deze manier kun je jouw marketingbudget op een effectieve manier gebruiken en de resultaten maximaliseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen bij het opzetten van succesvolle online advertentiecampagnes.

Adverteren op Facebook

Facebook adverteren is een manier voor om jouw producten en diensten te promoten naar een gerichte doelgroep op het grootste sociale media platform ter wereld. Met meer dan 2,7 miljard maandelijkse actieve gebruikers biedt Facebook jou een unieke kans om potentiële klanten te bereiken en jouw merk te laten groeien. Facebook-adverteren kan jou helpen om meer verkeer naar jouw website te genereren, leads te genereren en de verkoop te verhogen.

Adverteren op Instagram

Instagram adverteren biedt een vergelijkbare mogelijkheid om jouw merk te promoten op een van de populairste sociale mediaplatforms ter wereld. Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers biedt Instagram een ​​groot potentieel publiek voor jouw producten of diensten. Door te adverteren op Instagram, kun je jouw doelgroep gericht targeten op basis van interesses, locatie en demografische gegevens.

Instagram-advertenties zijn visueel aantrekkelijk en kunnen bestaan uit afbeeldingen, video's of carrousels die meerdere afbeeldingen bevatten. Dit maakt het mogelijk om jouw producten op een creatieve en opvallende manier te presenteren aan jouw doelgroep. Bovendien kun je met Instagram-advertenties de betrokkenheid van jouw volgers vergroten en meer verkeer naar jouw website genereren.

Als je leads wilt genereren, biedt Instagram ook de mogelijkheid om advertenties te maken die gericht zijn op het verzamelen van gegevens van potentiële klanten, zoals e-mailadressen of telefoonnummers. Dit kan nuttig zijn als je van plan bent om e-mailmarketing of andere vormen van direct marketing te gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Adverteren op Google

Google Ads is een online advertentieplatform van Google, waarmee bedrijven advertenties kunnen plaatsen op Google en andere websites en apps die deel uitmaken van het Google advertentienetwerk. Advertenties kunnen in verschillende formaten worden gemaakt, waaronder tekst-, beeld- en videoadvertenties. Hierdoor kun je potentiële klanten bereiken op Google Search en Google Maps, en gericht targeten op basis van interesses en locatie. De prestaties van de advertenties kunnen in realtime worden gevolgd en je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt. Dit maakt Google Ads een kosteneffectieve manier om verkeer naar jouw website te leiden en potentiële klanten te bereiken.

Daarnaast biedt Google Ads ook de mogelijkheid om te adverteren via Google Shopping, een platform dat specifiek gericht is op e-commerce bedrijven. Met Google Shopping kun je productadvertenties weergeven met afbeeldingen, prijzen en andere details van jouw producten. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten direct kunnen zien wat je aanbiedt en wat de prijs is.

Meer weten over Google Ads? Lees onze blogs: LINKS

Adverteren op Bing

Als je op zoek bent naar een alternatief voor adverteren op Google Ads, dan is Bing Ads misschien wel interessant voor jouw bedrijf. Net zoals bij Google Ads kun je met Bing Ads adverteren op zoekresultatenpagina's en andere websites die deel uitmaken van het Bing advertentienetwerk. Je kunt gericht targeten op basis van interesses, locatie en demografische gegevens. Het verschil met Google Ads is dat Bing Ads een kleiner publiek heeft, maar wel minder concurrentie. Dit betekent dat adverteren op Bing Ads goedkoper kan zijn dan adverteren op Google Ads.

Bing Ads biedt verschillende advertentieformaten aan, waaronder tekstadvertenties, productadvertenties en dynamische zoekadvertenties. Met productadvertenties kun je net zoals bij Google Shopping producten tonen met afbeeldingen, prijzen en andere details.

Adverteren op TikTok

Wil je inspelen op nieuwe trends of juist de jongere doelgroep aanspreken? Dan is adverteren op TikTok wellicht iets voor jou. TikTok is enorm gegroeid in populariteit en engagement onder jongeren en biedt mogelijkheden voor short form video advertenties.

Met de korte videoadvertenties van TikTok kun je jouw producten en diensten op een creatieve manier presenteren. Adverteren via TikTok biedt jou de mogelijkheid om het product of de dienst beter te laten zien dan met alleen afbeeldingen of tekst. Door het gebruik van short form video advertenties kun je het persoonlijker maken en de betrokkenheid van de kijker vergroten.

advertentie budget fee boven 300. 

Wij kunnen jouw advertentiecampagnes opzetten in de volgende talen:

Engels

Spaans

Nederlandse vlag

Nederlands

Inbegrepen in alle pakketten

Custom strategy

We gebruiken nooit standaard methodes - in plaats daarvan maken we een plan op maat om je te helpen jouw specifieke doelen te bereiken.

Ad creation

Wij creëren professionele advertenties die jouw doelgroep aanspreken en converterend zijn.

Optimizing

We optimaliseren de campagnes om de prestaties te verbeteren en advertenties up-to-date te houden.

Conversion tracking

We installeren conversietracking om jouw advertenties maximaal te laten presteren en zodat je inzicht hebt in de resultaten.

Insights

Je ontvangt maandelijks de inzichten in je campegne via ons custom dashboard. Hiermee heb je in inzicht in hoe jouw advertenties presteren en wat je uitgeeft.

Advertising manager

Een toegewijde persoonlijke advertising manager, die jouw primaire aanspreekpunt zal zijn.

Wij werken onder andere voor

Apostrophes Icon

"Sinds MIIX het management van onze socials heeft overgenomen is onze online aanwezigheid enorm gegroeid."

– René du Parand, J.P. Vis & Zn.

IMG_9457.jpg

Veelgestelde vragen

Hulp nodig bij het opzetten van jouw advertentiecampagnes?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

bottom of page