Online kun je zeer efficiënt en gericht adverteren om meer naamsbekendheid te krijgen of de verkoopaantallen van je producten of diensten te verhogen. Wij kunnen een strategische advertentiecampagne ontwikkelen voor jouw onderneming op Facebook, Instagram, LinkedIn of Google. Wil je weten welk platform het meest geschikt is voor jouw product of dienst? Neem dan contact met ons op!

✓  Bereik jouw specifieke doelgroep

✓  Bespaar kostbare tijd

✓  Adverteer op de meest efficiënte en effectieve manier

Online Advertising.png

Online Advertising

Wat houdt het in?

Door een passende advertentiecampagne voor jouw producten of diensten te ontwikkelen kan je de omzet van je bedrijf vergroten. Voor ieder type product of dienst is het cruciaal om de juiste strategie te ontwikkelen om de effectiviteit van je campagnes te maximaliseren.  Denk hierbij aan het bereiken van een personen die nog nooit van jouw product of dienst hebben gehoord maar hier wel interesse in hebben, het retargeten van websitebezoekers die zonder geconverteerd te hebben je website hebben verlaten en het verkopen van nieuwe producten aan bestaande klanten. Door de advertenties te blijven innoveren en nieuwe variaties te testen zorgen wij ervoor dat het maximale uit jouw campagnes wordt gehaald en dat deze altijd up-to-date blijven. Wij hebben ervaring met adverteren via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in gesprek en delen graag de resultaten van onze lopende campagnes!

Official Facebook Marketing Partner Badg

Wij zijn trotse officiële Facebook Marketing Partner. Dit betekent dat wij onderdeel zijn van een door Facebook geselecteerde groep bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Apostrophes Icon

"De advertentiecampagne die MIIX voor ons heeft opgezet werkt heel goed. Het regent berichten!"

- Sandra Eijzenga, Studio Taart.

Clients

Voor deze, en verschillende andere bedrijven, hebben wij reeds online advertentiecampagnes opgezet.

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bel ons geheel vrijblijvend op en wij vertellen je graag meer.

Sem - MIIX Agency.JPG

Sem
+316 374 441 56

Celine - MIIX Agency.jpg

Celine
+316 280 770 58

Of laat hier je e-mailadres en telefoonnummer achter. Wij nemen dan snel contact op.