top of page

Online advertising

Online kun je zeer efficiënt en gericht adverteren om meer naamsbekendheid te krijgen of de verkoopaantallen van je producten of diensten te verhogen. Wij kunnen een strategische advertentiecampagne ontwikkelen voor jouw onderneming op Facebook, Instagram, LinkedIn of Google.

IMG_8036-min.jpg
Online Advertising.png

Wat houdt het in?

Door een passende advertentiecampagne voor jouw producten of diensten te ontwikkelen kan je de omzet van je bedrijf vergroten. Voor ieder type product of dienst is het cruciaal om de juiste strategie te ontwikkelen om de effectiviteit van je campagnes te maximaliseren.  Denk hierbij aan het bereiken van een personen die nog nooit van jouw product of dienst hebben gehoord maar hier wel interesse in hebben, het retargeten van websitebezoekers die zonder geconverteerd te hebben je website hebben verlaten en het verkopen van nieuwe producten aan bestaande klanten. Door de advertenties te blijven innoveren en nieuwe variaties te testen zorgen wij ervoor dat het maximale uit jouw campagnes wordt gehaald en dat deze altijd up-to-date blijven. Wij hebben ervaring met adverteren via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in gesprek en delen graag de resultaten van onze lopende campagnes!

Official Facebook Marketing Partner Badg

Wij zijn trotse officiële Facebook Marketing Partner. Dit betekent dat wij onderdeel zijn van een door Facebook geselecteerde groep bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Apostrophes Icon

"De advertentiecampagne die MIIX voor ons heeft opgezet werkt heel goed. Het regent berichten!"

- Sandra Eijzenga, Studio Taart.

Clients

Voor deze, en verschillende andere bedrijven, hebben wij reeds online advertentiecampagnes opgezet.

Hulp nodig bij online adverteren?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Sem - MIIX Agency.JPG
Contact
bottom of page