top of page

Fotografie

Professionele bedrijfsfotografie voor jouw socials of website. Al vanaf €150 per sessie.

Professioneel team

Flexibele pakketten

Op ieder moment opzegbaar

Content creation

Business shoot

Op bedrijfslocatie

Keuze uit fotosessie van 1 of 2 uur

50+ professionele, gebruiksklare foto's

1 uur:

€150

uur:

€250

Add-ons:

Over de business shoot

Wat wil jij dat jouw bedrijf uitstraalt? Laat ons helpen om dit vast te leggen. Onze ervaren fotograaf komt langs op locatie om de diverse aspecten van jouw bedrijf vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van het pand en de ruimtes, een sfeerimpressie van werkend personeel of klanten en het vastleggen van jullie unieke werkwijze.

Wat je kunt verwachten:

Een 1 of 2 uur durende fotoshoot op locatie waarbij goede allesomvattende sfeerfoto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf.

 

Ideaal voor:

Een business shoot is ideaal voor bijvoorbeeld restaurants, beauty salons, kantoren, sportscholen, winkels, makelaardijen en nog veel meer.

Pakketten

Over de event shoot

Maak jouw event onvergetelijk en laat de hoogtepunten vastleggen door een professionele fotograaf. Wij kunnen 1 of 2 uur langskomen om unieke beelden te maken van ieder type event, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, live muziek avond, open dag of andere viering.

Wat je kunt verwachten:

Aanwezigheid van de eventfotograaf van 1 of 2 uur op de eventlocatie waarbij goede sfeerfoto’s worden gemaakt van de hoogtepunten.

 

Ideaal voor:

Een event shoot is ideaal voor bijvoorbeeld live muziekavonden in restaurants, bedrijfsevenementen, open dagen, en nog veel meer.

Event shoot

Op eventlocatie

Keuze uit fotosessie van 1 of 2 uur

50+ professionele, gebruiksklare foto's

1 uur:

€150

uur:

€250

Add-ons:

Team shoot

Op bedrijfs- of buitenlocatie

Mooie portretfoto's van ieder teamlid

Diverse groepsfoto's van het hele team

Basistarief:

€150

Prijs / teamlid:

€30

Over de team shoot

Ben je op zoek naar goede foto's van je medewerkers? Wij brengen je team in beeld. Onze fotograaf maakt van ieder individueel teamlid een zakelijk portret en daarnaast worden er ook een aantal groepsfoto’s gemaakt. Zo heb je het complete plaatje en kun je een gezicht geven aan jouw bedrijf.

Wat je kunt verwachten:

Een 1 of 2 uur durende fotoshoot op locatie waarbij goede allesomvattende sfeerfoto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf.

 

Ideaal voor:

Een team shoot is ideaal voor bijvoorbeeld sportscholen, beauty salons, fysiotherapeuten, makelaardijen en nog veel meer.

Zakelijke fotografie door MIIX Agency

Zoals je hierboven kunt zien bieden we een breed scala aan opties aan jouw bedrijf, team of event zo goed mogelijk vast te leggen. Alle pakketten zijn uiteraard ook op maat samen te stellen. Bij MIIX Agency werken we met professionele en creatieve fotografen welke beschikken over goede apparatuur om hoogwaardige foto’s te kunnen aanleveren. Daarnaast adviseert ons marketing team over de juiste aanpak en om te zorgen dat de foto’s het beoogde doel bereiken en mooi aansluiten bij de branding. Dit zorgt voor een consistente uitstraling in al je marketingmateriaal, wat helpt bij het opbouwen van merkherkenning en vertrouwen bij de doelgroep.

Wij kunnen fotoshoots in onderstaande provincies verzorgen:

Málaga

Zuid-Holland

Inbegrepen in alle pakketten

Professionele editing

De beelden worden gesorteerd, bewerkt en gebruiksklaar aangeleverd via WeTransfer.

Volledige licentie

De beelden mogen onbeperkt gebruikt worden, zowel digitaal als in print.

Snelle aflevering

De gebruiksklare beelden worden binnen 2 tot 3 weken na de fotosessie aangeleverd.