top of page

OVER ONS

Het verhaal achter MIIX

Gestart in 2018 met een heldere visie om ondernemers op het gebied van social media te ondersteunen, heeft MIIX zich snel getransformeerd tot een innovatief marketingbureau. Zonder fysieke locatie maar met een team van specialisten, bieden wij een uitgebreid aanbod aan marketingdiensten tegen scherpe prijzen. Als full-service bureau zijn we er trots op al jaren de vertrouwde online marketing partner te zijn voor vele MKB'ers in zowel Nederland als Spanje.

IMG_1978.jpg

Hoe het begon

In 2018 zag Celine hoe diverse ondernemers worstelden met zakelijk gebruik van social media. Ze startte MIIX, eerst als bijbaan, en hield de socialmediakanalen van familieleden en vrienden levendig. Al snel diversifieerden de aanvragen zich, variërend van social media beheer tot het ontwerpen van visitekaartjes en online advertenties.

Een innovatief marketingbureau

Celine zag dat veel MKB'ers op zoek waren naar betaalbare marketingoplossingen, aangezien reguliere bureaus vaak buiten hun budget lagen en freelancers zich meestal beperkten tot één specialisatie. In samenwerking met haar partner Sem transformeerde MIIX zich in 2019 tot een innovatief en veelzijdig marketingbureau. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de focus op een virtueel model en een multidisciplinair team, waaronder webdevelopers en designers.

MIIX Agency

Als full-service marketingbureau bedient MIIX nu tientallen ondernemingen in zowel Nederland en Spanje. Met veel van onze klanten werken wij al meerdere jaren samen. Met een toegewijd team van diverse specialisten streven we ernaar om impactvolle marketing te leveren. Onze klanten zien dit terug in hun groeiende naamsbekendheid en omzet.

Team

Dit is het MIIX team. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en deze zetten wij in voor diverse marketingopdrachten.

Vincent

Vincent

Web developer

Larissa

Larissa

Photographer

Gerrie

Gerrie

Graphic designer

Sem

Sem

Founder & Advertising Specialist

Celine

Celine

Founder & Creative Director

Maria

Maria

Creative

Team

Samenwerken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

bottom of page