top of page

OVER ONS

Het verhaal achter MIIX

Gestart in 2018 met een heldere visie om ondernemers op het gebied van social media te ondersteunen, heeft MIIX zich snel getransformeerd tot een innovatief marketingbureau. Met ons team van specialisten, bieden wij een uitgebreid aanbod aan marketingdiensten tegen scherpe prijzen. Als full-service bureau zijn we er trots op al jaren de vertrouwde online marketing partner te zijn voor vele MKB'ers in zowel Nederland als Spanje.

IMG_1978.jpg

Hoe het begon

In 2018 zag Celine hoe diverse ondernemers worstelden met zakelijk gebruik van social media. Ze startte MIIX, eerst als bijbaan, en hield de socialmediakanalen van familieleden en vrienden levendig. Al snel diversifieerden de aanvragen zich, variërend van social media beheer tot het ontwerpen van visitekaartjes en online advertenties.

Een innovatief marketingbureau

Celine zag dat veel MKB'ers op zoek waren naar betaalbare marketingoplossingen, aangezien reguliere bureaus vaak buiten hun budget lagen en freelancers zich meestal beperkten tot één specialisatie. In samenwerking met haar partner Sem transformeerde MIIX zich in 2019 tot een innovatief en veelzijdig online marketingbureau. 

Een team van specialisten

​​

Ons team bestaat uit specialisten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en ervaring. Voor elke dienst die we aanbieden, hebben we een expert die klaar staat om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar volledige ondersteuning in je online marketingactiviteiten of specifieke diensten wilt selecteren die aansluiten bij je huidige behoeften, wij staan voor je klaar.

Denken als een ondernemer 

 

Bij ons denken we niet alleen als dienstverleners, maar ook als ondernemers. We begrijpen dat het runnen van een bedrijf complex en uitdagend kan zijn. Onze ervaring als ondernemers stelt ons in staat om een op maat gemaakte go-to-market strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen set van uitdagingen en kansen. Daarom nemen we de tijd om je bedrijf, je markt en je klanten te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die echt werkt voor jou.

Unieke bedrijfsstructuur

​​

Bij MIIX Agency geloven we in het leveren van uitzonderlijke waarde aan onze klanten. Dankzij onze unieke bedrijfsstructuur zijn we in staat om topkwaliteit diensten te leveren tegen prijzen die de concurrentie overtreffen. We begrijpen dat elke euro telt in het bedrijfsleven, en daarom zijn we er trots op dat we de besparingen die we realiseren, direct aan onze klanten kunnen doorgeven.

Team

Dit is het MIIX team. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en deze zetten wij in voor diverse marketingopdrachten.

Zoë - Marketing specialist

Zoë

Marketing specialist

Antwan - Web developer

Antwan

Web developer

Vincent web devleoper.jpg

Vincent

Web developer

Celine - Creative Director

Celine

Co-Founder & Creative Director

Sem - Advertising specialist

Sem

Co-Founder & Advertising Specialist

Vincent – MIIX Agency.png

Vincent

Marketing & SEO Specialist

Team

Samenwerken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

bottom of page