Branding bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van een bedrijf. Daarnaast heeft branding veel invloed op of een klant je wel of niet zal onthouden en herkennen. Het is dus heel belangrijk om een sterke en herkenbare stijl te hebben die datgene uitstraalt waar je onderneming voor staat. Deze stijl moet overal terugkomen, van de visitekaartjes tot de e-mailhandtekening. Begin je een nieuwe onderneming en kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw branding? Of kan jouw bestaande onderneming een rebranding gebruiken? Wij staan voor je klaar. Daarnaast kun je uiteraard ook voor losse ontwerpen bij ons terecht.

✓ Straal professionaliteit uit en wordt herkend

✓  Wij denken vanuit een strategisch perspectief mee over het ontwerp en de inhoud

✓  Je kunt bij ons terecht voor alle soorten ontwerpen✓  100% tevredenheidsgarantie

Flyers

Graphic Design

Wat houdt het in?

Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe huisstijl, een ontwerp nodig hebt voor je visitekaartjes of een advertentie – bij ons kun je voor alle soorten graphic design opdrachten terecht. Bij ons gaat niet alleen een graphic designer aan de slag met de opdracht, ook een strateeg kijkt goed mee naar het ontwerp. Deze kijkt naar wat de boodschap is en welke elementen er nodig zijn om deze het beste over te brengen. In nauwe samenwerking met de graphic designer wordt dit vervolgens in een mooi ontwerp verwerkt. Hierna kunnen uiteraard aanpassingen worden gedaan om te zorgen dat je helemaal tevreden bent. Als het ontwerp naar wens is kunnen wij, indien van toepassing, ook het bestellen van het drukwerk of materiaal regelen.

Branding card Biowinkel Purmerend
Branding card Casa De Marbella
Branding card MooiVerkocht.nl
Apostrophes Icon

"Wij laten al onze advertenties ontwerpen door MIIX. Deze zijn altijd mooi, professioneel en in één herkenbare stijl."

- Yvonne Bakker, Make It Easy.

Onze designer

Samen kijken we naar hoe jouw bericht het beste overgebracht kan worden, zij verwerkt dit in een professioneel en opvallend ontwerp.

Gerrie (b&w)

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons kun je terecht voor vrijwel alle ontwerpen die je nodig zou kunnen hebben om je onderneming te uiten. Naast flyers en visitekaartjes wil je eventueel ook een nette e-mailhandtekening, mooie bedrijfskleding en pakkende (online) advertenties. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw onderneming overal professioneel vertegenwoordigd wordt en naadloos aansluit bij de huisstijl.

MooiVerkocht.nl

Branding MooiVerkocht.nl

Flyers - MooiVerkocht.nl
T-shirt - MooiVerkocht.nl
 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bel ons geheel vrijblijvend op en wij vertellen je graag meer.

Sem - MIIX Agency.JPG

Sem
+316 374 441 56

Celine - MIIX Agency.jpg

Celine
+316 280 770 58

Of laat hier je e-mailadres achter. Wij nemen dan snel contact op.