top of page

Graphic design

Laat ons je helpen om promotiemateriaal te ontwerpen of een herkenbare branding voor jouw bedrijf.

Promotiemateriaal

Professionele branding

Afgestemd op jouw merk

Graphic design

Wat kun je verwachten?

Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe huisstijl, een ontwerp nodig hebt voor je visitekaartjes of een advertentie – bij ons kun je voor alle soorten graphic design opdrachten terecht. Bij ons gaat niet alleen een graphic designer aan de slag met de opdracht, ook een strateeg kijkt goed mee naar het ontwerp. Deze kijkt naar wat de boodschap is en welke elementen er nodig zijn om deze het beste over te brengen. In nauwe samenwerking met de graphic designer wordt dit vervolgens in een mooi ontwerp verwerkt. Hierna kunnen uiteraard aanpassingen worden gedaan om te zorgen dat je helemaal tevreden bent. Als het ontwerp naar wens is kunnen wij, indien van toepassing, ook het bestellen van het drukwerk of materiaal regelen.

Branding card Biowinkel Purmerend
Branding card Casa De Marbella
Branding card MooiVerkocht.nl

"Wij laten al onze advertenties ontwerpen door MIIX. Deze zijn altijd mooi, professioneel en in één herkenbare stijl."

- Yvonne Bakker, Make It Easy.

Onze designer

Samen kijken we naar hoe jouw bericht het beste overgebracht kan worden, zij verwerkt dit in een professioneel en opvallend ontwerp.

8.jpg

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons kun je terecht voor vrijwel alle ontwerpen die je nodig zou kunnen hebben om je onderneming te uiten. Naast flyers en visitekaartjes wil je eventueel ook een nette e-mailhandtekening, mooie bedrijfskleding en pakkende (online) advertenties. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw onderneming overal professioneel vertegenwoordigd wordt en naadloos aansluit bij de huisstijl.

MooiVerkocht.nl

Branding MooiVerkocht.nl

Flyers - MooiVerkocht.nl
T-shirt - MooiVerkocht.nl
Contact

Op zoek naar mooie designs voor jouw onderneming?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

bottom of page