top of page

MIIX AGENCY

Online marketingbureau Marbella

Wij zijn MIIX, een jong team met veel expertise in online marketing. Ons doel is om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken.

Online marketing agency Marbella

Over MIIX

Wij zijn MIIX, een jong en deskundig team op het gebied van online marketing in Marbella. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen bij het vergroten van hun online aanwezigheid en het effectief bereiken van hun doelgroep. Met onze creativiteit, oog voor detail en toewijding streven we ernaar om resultaten te behalen voor onze klanten. Of je nu een klein bedrijf bent dat een grote impact wil maken of een groot bedrijf dat zijn online marketingstrategie wil verfijnen, wij beschikken over de vaardigheden en ervaring om je te helpen.

Wij kunnen jouw socials managen in de volgende talen:

Engels

Spaans

Nederlands

Wie is MIIX
Onze diensten

Een aantal van onze klanten in Marbella

Een goede samenwerking is tweerichtingsverkeer, en daarom hechten wij veel waarde aan een duurzame relatie waarin we samen kunnen groeien. Met diverse bedrijven in de omgeving van Marbella, Spanje, hebben wij over de jaren heen succesvolle en langdurige samenwerkingen opgebouwd. Samen wisselen we ideeën en informatie uit om ervoor te zorgen dat zakelijke doelen worden bereikt.

Onze klanten in Marbella
Een samenwerking met MIIX

Een samenwerking met MIIX

Ons team bij MIIX beschikt over uitgebreide expertise en ervaring in de wereld van online marketing. Vanuit ons kantoor in Marbella blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de branche. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat we de meest effectieve strategieën gebruiken om jouw bedrijf te promoten.

 

We bieden een breed scala aan diensten, van social media management en online adverteren tot copywriting. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf en zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid.

 

Dankzij onze unieke bedrijfsstructuur bieden we hoogwaardige marketingdiensten aan voor lagere prijzen dan reguliere marketingbureaus. Samen met onze specialisten garanderen we de kwaliteit van ons werk en kunnen we gelijktijdig aan meerdere opdrachten werken. Bij MIIX heb je altijd contact met één vaste contactpersoon, waardoor de communicatie overzichtelijk blijft.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Maar liefst 50% goedkoper dan reguliere marketingbureau's maar wel 100% dezelfde kwaliteit.

Hulp nodig met online marketing?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

bottom of page