top of page

Web design

Social media is enorm belangrijk geworden de laatste jaren, maar de website is en blijft een essentieel onderdeel van de online aanwezigheid van een onderneming. Heb je nog geen website of is je huidige website toe aan vernieuwing? Wil je een website die aan al jouw wensen voldoet, er prachtig uit ziet, maar niet te veel kost? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Banner website (2)-min.png

Wat houdt het in?

Bij het maken van websites brengen wij drie belangrijke punten samen tot een mooi geheel: professionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website écht opvalt en goed past bij je onderneming. Bij websites die door ons zijn gemaakt kunnen bezoekers met een minimaal aantal muisklikken bij de informatie uitkomen waar ze naar op zoek zijn. Uiteraard vergeten wij ook de mobiele versie van de website niet. Deze zal volledig gebruiksvriendelijk zijn op alle mobiele toestellen.

Ons werk

Onze web developers

Wij bedenken het ontwerp en de strategie, zij bouwen een goed werkende, snelle en gebruiksvriendelijke website.

Jonah
Vincent
Apostrophes Icon

"Heel erg blij met onze nieuwe website. MIIX heeft aan allles gedacht en veel werk uit handen genomen. Voor we het wisten was hij af."

- Yvonne Bakker, Make It Easy.

Clients

Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven een website ontworpen en gebouwd.

Hulp nodig bij het bouwen van jouw droomwebsite?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Celine - MIIX Agency.jpg
Contact
bottom of page