Case

J.P. Vis & Zn.

J.P. Vis & Zn. is een familiebedrijf dat al sinds 1932 actief is in de logistiek- en transportbranche. Al jaren vervoeren zij groente, fruit, bloemen en planten voor toonaangevende Nederlandse en Zweedse supermarktketens, handelsbedrijven en producenten. 

Wij beheren de socialmediakanalen van J.P. Vis & Zn. en zorgen voor een grotere online aanwezigheid.

Geleverde dienst:

Social Media Management

wim varekamp.jpg

 2.400 Instagram volgers

in 6 maanden tijd

 530 Facebook likes

in 6 maanden tijd

 939 LinkedIn volgers

in 6 maanden tijd

Hoe het begon

In 2018 begon Celine met MIIX nadat zij zag dat verschillende ondernemers om haar heen weinig tot geen gebruik maakten van social media voor zakelijke doeleinden en niet zo goed wisten hoe zij dit moesten aanpakken. Het begon als een soort bijbaantje, naast haar opleiding zorgde ze dat de socialmediakanalen van de ondernemingen van verschillende familieleden en bekenden actief bleven. Uiteindelijk kwamen er via via steeds meer mensen aankloppen en werden de opdrachten gevarieerder. Naast social media management werd ze steeds vaker gevraagd voor andere opdrachten zoals het ontwerpen van visitekaartjes of het opzetten van online advertenties.

Een innovatief marketingbureau

Celine merkte dat er veel vraag was naar marketingdiensten vanuit MKB’ers omdat er niet veel oplossingen voor hen zijn op dit gebied. Reguliere marketingbureau’s zijn namelijk vaak te duur en freelancers of studenten inhuren is ook niet ideaal omdat deze maar op één gebied gespecialiseerd zijn. In 2019 besloot zij MIIX Agency, samen met haar partner Sem, naar een hoger level te tillen en er een innovatief marketingbureau van te maken. Door hun vernieuwende aanpak kunnen zij een compleet pakket marketingdiensten van hoge kwaliteit aanbieden voor aanzienlijk lagere prijzen dan reguliere marketingbureau’s. MIIX heeft namelijk geen fysieke locatie en er wordt samengewerkt met een team specialisten waaronder web developers, een designer, een fotograaf en een videograaf.

J.P. Vis.jpeg

"Sinds november 2019 werken wij samen met MIIX Agency. Vanaf dit moment zorgen zij ervoor dat de socialmediakanalen van ons bedrijf actief en actueel blijven. J.P. Vis & Zn. communiceert via Facebook, Instagram en LinkedIn en MIIX zorgt ervoor dat er op de juiste momenten passende berichten op ieder platform komen te staan en dat reacties worden behandeld en wanneer nodig aan ons worden gecommuniceerd. De samenwerking met MIIX heeft geleid tot een flinke groei in geïnteresseerde volgers van J.P. Vis & Zn. Die groei zien we op alle platformen. Dit heeft een positief effect op ons imago en hierdoor plukken we ook de vruchten van een grotere response op de door ons via social media verspreide vacatures waardoor J.P. Vis & Zn., ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, een mooie hoeveelheid passende sollicitaties ontvangt. MIIX neemt J.P. Vis & Zn. de zorg voor een professionele en actuele invulling van onze socialmediakanalen volledig uit handen. Hun aanpak sluit perfect aan bij de verwachtingen van ons bedrijf."

René Du Parand

J.P. Vis & Zn.

Wil jij ook zo'n succesverhaal?

Marbella, Andalusië

Westland, Zuid-Holland

Official Facebook Marketing Partner Badg

Contact

Benieuwd naar wat MIIX voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

info@miixagency.com

+316 280 770 58

  • Facebook | MIIX
  • Instagram | MIIX
  • LinkedIn | MIIX

© MIIX Agency   |   KVK-nummer: 74150413   |   BTW-nummer: NL859789603B01   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacybeleid