top of page

MIIX AGENCY

Social media marketing Marbella 

Wij zijn MIIX, een dynamisch team met uitgebreide kennis op het gebied van social media marketing. Onze missie is om ondernemingen te ondersteunen bij het versterken van hun online zichtbaarheid.

Online marketing agency

Over MIIX

Wij zijn MIIX, een social media marketing agency met dynamisch team met diepgaande kennis in online marketing, gevestigd in Marbella. Onze missie is bedrijven bij te staan in het versterken van hun online zichtbaarheid en het doeltreffend aanspreken van hun doelgroep. Met innovatie, aandacht voor nuance en passie, zetten we ons in om optimale resultaten te realiseren voor onze partners. Of je nu een startende onderneming bent die digitaal wil schitteren of een gevestigd bedrijf dat zijn online tactiek wil optimaliseren, wij hebben de expertise en het inzicht om je vooruit te helpen.

Wij kunnen jouw socials managen in de volgende talen:

Engels

Spaans

Nederlands

Wie is MIIX
Onze diensten

Een aantal van onze klanten in Marbella

Een sterke samenwerking is gebaseerd op tweerichtingsverkeer. Daarom zetten wij, als toonaangevend social media management agency, ons in voor duurzame relaties waarin gezamenlijke groei centraal staat. Met verschillende bedrijven in de omgeving van Marbella, Spanje, hebben wij over de jaren heen betrouwbare en langdurige samenwerkingen gecreëerd. Hand in hand delen we ideeën en informatie om zakelijke doelen effectief te bereiken.

Onze klanten in Marbella
Een samenwerking met MIIX

Een samenwerking met MIIX

Binnen het MIIX team hebben we een diepgaande kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Vanuit ons hoofdkantoor in Marbella zorgen we dat we altijd up-to-date zijn met de laatste technologische trends en branchegerichte vernieuwingen. Dit garandeert dat we de meest geavanceerde strategieën hanteren om jouw onderneming optimaal onder de aandacht te brengen.

Ons aanbod omvat een diverse reeks aan diensten, van social media beheer en digitale reclame tot professionele copywriting. Hiermee kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij de digitale etalage van jouw bedrijf verzorgen.

Onze bijzondere bedrijfsopzet stelt ons in staat om topkwaliteit marketingdiensten aan te bieden tegen gunstigere tarieven dan traditionele marketingagentschappen. Bij MIIX staat één centrale contactpersoon voor je klaar, wat zorgt voor heldere en gestroomlijnde communicatie.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Maar liefst 50% goedkoper dan reguliere marketingbureau's maar wel 100% dezelfde kwaliteit.

Hulp nodig met online marketing?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

bottom of page